همیشه سعی میکنم که از کرم ها یا فراستینگ های متفاوت و جدیدی در تهیه کیک هام استفاده کنم و به نظرم طعم فراستینک تاثیر چشم گیری در طعم کیکها داره.
یکی از موارد هم که بهش توجه میکنم راحت و بی دردسر بودن فراستینگه که این هم از مزایای یه آدم تنبل یا میشه گفت پر مشغله ست.
البته نه اینکه اصلاًً کرم های پر دردسر رو امتحان نکنم ٫ نه اینطور نیست ولی معیار انتخاب یه فراستینگ برای من طعم خیلی خوب ورسپی راحته.
البته نه اینکه اصلاًً کرم های پر دردسر رو امتحان نکنم ٫ نه اینطور نیست ولی معیار انتخاب یه فراستینگ برای من طعم خیلی خوب ورسپی راحته.
این رسپی رو که میخوام امروز بگذارم یه فراستینگ پنیری شکلاتیه که خیلی خیلی راحته و البته خوشمزه.
کار کردن باهاش هم که نگفتنی، اینقدر خوش قلقِ که به راحتی میتونید کیکهاتون رو باهاش تزیین کنید .حالا خودتون خواهید دید.
کار کردن باهاش هم که نگفتنی، اینقدر خوش قلقِ که به راحتی میتونید کیکهاتون رو باهاش تزیین کنید .حالا خودتون خواهید دید.
برای این فراستینگ نیاز داریم به
پودر قند ۴۴۰ گرم
پودر کاکائو ترجیحاً ۱۰۰% ۱۲۵ گرم
کره هم دمای محیط ۱۷۰ گرم
شیر ۱۲۵ میلی لیتر
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
برای تهیه این فراستینگ همه مواد به جز پنیر رو تو یه ظرف مناسب میریزیم و با همزن برقی مواد رو با هم مخلوط میکنیم .
مخلوطمون باید به صورت حجیم و کرم شکل در بیاد.مثل تصویر زیر.
مخلوطمون باید به صورت حجیم و کرم شکل در بیاد.مثل تصویر زیر.
فراستینگمون آماده شد.به همین آسونی.حالا میتونید که کیکهاتون رو با این کرم خوشمزه تزیین کنید.
بافت فراستینگ هم که تو عکس کاملاً مشخصه ٫یه کرم حجیم و سبک....
بافت فراستینگ هم که تو عکس کاملاً مشخصه ٫یه کرم حجیم و سبک....
من از این کرم برای تزیین کاپ کیک های شکلاتی (که به زودی پستش میکنم)استفاده کردم ولی شما میتونید برای هر مدل کیکی ازش استفاده کنید.
No comments:
Post a Comment