چند روز پیش یهو تصمیم گرفتم که یه دسر آماده کنم برای بعد از شام. یه رسپی پای سیب کرامبل هم داشتم که خیلی دوست داشتم امتحانش کنم و با توجه به راحت بودن این دسر و وقت کمی که داشتم تصمیم گرفتم که همین پای رو درست کنم و دنبال رسپی های دیگه نگردم........
زمانیکه شروع به اماده سازی مواد کردم دیدم که باید یه سری تغییراتی تو رسپی بدم تا با ذایغه ما جور در بیاد و در نهایت به این رسپی رسیدم .
این پای کراست نداره و با پای های دیگه یه کم فرق میکنه .مواد خیلی زیادی هم لازم نداره و یه جورایی جز دسر های سالمه.الان که موادش رو بگم متوجه منظورم میشوید.
سیب ۳ عدد ( که اگر از نوع ترش باشه بهتره )
آب نصف لیمو
شکر ۵۰ گرم
پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری
بادام پودرشده ۱۶۰ گرم
شکر ۷۰گرم
جو پرک ۸۰گرم
کره هم دمای محیط ۱۰۰ گرم
مرحله پخت این پای شامل دو بخشه.
در ابتدای کار فر رو روشن میکنیم با دمای ۱۶۵ درجه سانتیگراد برای فرهای برقی و ۱۸۵ درجه سانتیگراد برای فرهای گازی.
در ابتدای کار فر رو روشن میکنیم با دمای ۱۶۵ درجه سانتیگراد برای فرهای برقی و ۱۸۵ درجه سانتیگراد برای فرهای گازی.
حالا میریم سراغ سیب ها .سیب هایی که من استفاده کردم یکیش ترش بود و دو تای اون هم دو مزه.من سیب شیرین دوست ندارم ولی اگر شما خواستید می تونید که از سیب شیرین استفاده کنید.ولی مراقب باشید که شما شکر هم دارید و پای زیادی شیرین میشه.
سیب ها رو پوست میگیریم و به صورت مکعب های کوچک خرد میکنیم .
سیب ها رو با آب لیمو ، دارچین و ۵۰ گرم شکر مخلوط میکنیم.

برای این پای من از ۴تا قالب کوچک استفاده کردم ولی میشه از یک قالب بزرگ هم استفاده کرد.

برای این پای من از ۴تا قالب کوچک استفاده کردم ولی میشه از یک قالب بزرگ هم استفاده کرد.
سیب های مزه دار شده رو درون قالب ها تقسیم میکنیم و اون ها رو به مدت ۲۰ دقیقه تو فر گرم شده در طبقه وسط قرار میدیم تا سیب ها نرم بشه.
برای تهیه پودر بادام ،بادام ها رو درون یه آسیاب برقی میریزیم و به همین راحتی پودر بادام رو آماده می کنیم .میتونید از بادام با پوست استفاده کنید.
بعد از اینکه پودر بادام آماده شد میریم که کرامبل پای رو درست کنیم.
مواد باقیمانده رو که شامل جو پرک ،کره هم دمای محیط ،شکر (۷۰گرم ) و بادام پودر شده است رو با هم خوب مخلوط میکنیم.
زمانی که مرحله پخت سیب ها تموم شد اون ها به این صورت میشه .
میریم سراغ مرحله دوم. از مواد کرامبل روی پای ها میریزیم.هر چقدر مواد کرامبل بیشتر باشه پای ها خوشمزه تر میشه.
میریم سراغ مرحله دوم. از مواد کرامبل روی پای ها میریزیم.هر چقدر مواد کرامبل بیشتر باشه پای ها خوشمزه تر میشه.
دوباره پای ها رو درون فر می گذاریم ولی این بار با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد برای فرهای برقی و ۲۰۰ درجه برای فرهای گازی.
به مدت ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که روی پای رنگ قهوه ای روشن بگیره.
در این زمان پای سیب کرامبل ما آماده است.
در این زمان پای سیب کرامبل ما آماده است.
من این پای رو هم به صورت سرد و هم گرم امتحان کردم و به نظرم زمانی که کاملاً سرده خوشمزه تره.
من که با بستنی خوردم و حسابی چسبید.امیدوارم که آماده کنید و لذت ببرید.
روز خوبی داشته باشید.
No comments:
Post a Comment