Wednesday, 21 October 2015

کرم وانیلی





یکی از کرم هایی که توی شیرینی پزی میشه ازش استفاده های زیادی کرد کرم وانیلیه.در تهیه خیلی از نون ها ٫کیکها و دسر ها از این کرم استفاده میشه و در خیلی جاها میشه آماده اون رو از بیرون تهیه کرد٫ ولی خوب خونگی اون یه چیز دیگه است.


بریم سراغ موادی که برای این کرم لازم داریم:

لوبیای وانیل                    ۱ عدد
شیر                          ۳۲۵ میلی لیتر
شکر                          ۵۵ گرم
زرده تخم مرغ                ۲ عدد
نشاسته ذرت                   ۲ قاشق غذاخوری

اول از همه لوبیای وانیل رو از وسط با یه کارد نوک تیز می بریم.


 و با نوک کارد تمامی قسمت داخلی وانیل رو از پوست اون جدا میکنیم.



۵۰ میلی لیتر از شیر رو بر میداریم و بقیه اون رو به همراه شکر و وانیلی که با کارد ازپوسته اش جدا شده درون یه قابلمه میریزیم و میگذاریم روی حرارت که به جوش بیاد.



در این فاصله درون یه ظرفی نشاسته و ۵۰ میلی لیتر از شیر رو که کنار گذاشته بودیم با یه همزن دستی مخلوط می کنیم تا جایی که نشاسته کاملاً درون شیر حل بشه.


زرده تخم مرغ رو به مخلوط نشاسته و شیر افزوده و مجدداً مواد رو با هم خوب مخلوط میکنیم.


تا الان دیگه حتماً مخلوط شیر و شکری رو که روی اجاق داشتیم به جوش اومده.


شروع میکنیم با همزن دستی مخلوط نشاسته و زرده تخم مرغ رو هم زدن و کم کم یک سوم از شیرداغ رو به اون اضافه می کنیم
٫و در این حین همین طور به هم زدنمون ادامه میدیم.


حالا این مخلوط رو به باقیمانده شیر که درون قابلمه است اضافه کرده و مواد رو مجدداً روی اجاق  با حرارت ملایم قرار میدیم .
مخلوط درون قابلمه رو با همزن به طور یکنواخت با همزن دستی هم میزنیم تا زمانی که مخلوط شروع به قل زدن کنه.البته یکی دو قل کوچولو.چون اگر زیادی روی حرارت بمونه سفت میشه.


اون رو داخل یه ظرف دیگه میریزیم و روی سطح کرم رو با سلفون می پوشونیم.مطابق عکس.
کرم رو درون یخچال قرار می دیم تا کاملاً سرد بشه.


کرم وانیلی ما آماده است.می تونیم این کرم رو تا یه هفته توی یخچال  درون ظرف در بسته نگهداری کنیم
.موارد استفاده این کرم رو هم به زودی خواهیم داشت.


No comments:

Post a Comment