همون طور که قول داده بودم اومدم با رسپی کاپ کیک شکلاتی.تو پست قبل رسپی فراستینگ شکلاتی رو گذاشتم که در عین سادگی خیلی خوشمزه است و هر کسی به راحتی قادر به درست کردنشه.
این کاپ کیک هایی رو که تا چند لحظه دیکه رسپیش رو میببینید با همین فراستینگ تزیین شده و طعم عالی داره.
کاپ کیک ها رسپی ساده ای داره و به راحتی میتونید تهیه اش کنید .
اول از همه مواد لازم رو آماده می کنیم که شامل :
کره ۱۱۵گرم
شکر ۲۸۰گرم
تخم مرغ بزرگ ۲عدد
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
آرد سفید ۱۶۰گرم
جوش شیرین ۱/۲قاشق چایخوری
پودر کاکائو ۶۰ گرم
نمک ۱/۴قاشق چایخوری
شیر ۲۲۵ میلی لیتر
با این مقدار مواد میتونیم ۲۴ عدد کاپ کیک داشته باشیم پس دیگه تصمیم با خودتونه که این مواد رو نصف کنید یا نه همین مقدار براتون کافیه.
طبق روال همیشه اول فر رو روشن میکنیم که دمای مورد نیاز برای فرهای گازی ۲۰۰ درجه سانتیگراد و برای فرهای برقی ۱۸۰ درجه سانتیگراد است.
ابتدا آرد ،نمک،جوش شیرین و پودر کاکائو رو حداقل دو بار الک میکنیم و کنار میگذاریم.
کره و شکر رو درون یه ظرف مناسب میریزیم وبا همزن برقی مواد درون ظرف رو خوب مخلوط میکنیم تا به یه مخلوط حجیم و سبک برسیم که تو عکس مشخصه.
ابتدا آرد ،نمک،جوش شیرین و پودر کاکائو رو حداقل دو بار الک میکنیم و کنار میگذاریم.
کره و شکر رو درون یه ظرف مناسب میریزیم وبا همزن برقی مواد درون ظرف رو خوب مخلوط میکنیم تا به یه مخلوط حجیم و سبک برسیم که تو عکس مشخصه.
تخم مرغ اول رو اضافه میکنیم به مخلوط کره و شکر و خوب مخلوط میکنیم و تخم مرغ دوم و وانیل رو هم زمان اضافه میکنیم و مواد رو به خوبی با هم میکس میکنیم.
در آخر مخلوط آرد الک شده و شیر رو به مواد اولیه که با هم میکس شدند اضافه میکنیم .
در حدی که مواد با هم مخلوط بشوند آنها رو هم میزنیم.
در حدی که مواد با هم مخلوط بشوند آنها رو هم میزنیم.
درون قالب های کاپ کیکمون رو کاغذ کاپ کیک قرار میدیم.
بعد باید قالب ها رو پر کنیم که من برای اینکه کاپ کیک های یه اندازه داشته باشم از اسکوپ بستنی استفاده کردم و درون قالب ها رو با یه اسکوپ پر کردم.
کاپ کیکها رو به مدت تقریباً ۱۸ دقیقه یا تا زمانی که پخت اون کامل بشه درون فر از قبل گرم شده میپزیم .
باز یاد آوری میکنم قبل از اینکه کیک ها رو از فر خارج کنید یه خلال دندون یا کارد میوه خوری رو درون یکی از کیکها فرو کنید اگر که مواد کیک به خلال دندون یا کارد نچسبیده بود کیک پخته در غیر اینصورت کیک رو چند دقیقه مثلاً ۳ دقیقه بیشتر میپزیم و دوباره چک میکنیم و بعد از فر خارج میکنیم.
بعد باید قالب ها رو پر کنیم که من برای اینکه کاپ کیک های یه اندازه داشته باشم از اسکوپ بستنی استفاده کردم و درون قالب ها رو با یه اسکوپ پر کردم.
باز یاد آوری میکنم قبل از اینکه کیک ها رو از فر خارج کنید یه خلال دندون یا کارد میوه خوری رو درون یکی از کیکها فرو کنید اگر که مواد کیک به خلال دندون یا کارد نچسبیده بود کیک پخته در غیر اینصورت کیک رو چند دقیقه مثلاً ۳ دقیقه بیشتر میپزیم و دوباره چک میکنیم و بعد از فر خارج میکنیم.
کیک ها رو روی یه توری فلزی خنک میکنیم.
زمانی که کاملاً خنک شد اونها رو با فراستینگی که دوست داریم و میتونه مناسب کاپ کیکمون باشه تزیین میکنیم.
من از فراستینگ پنیری که رسپی اون رو می تونید تو پست قبل ببینید تزیینش کردم .
برای تزیین کاپ کیک با این فراستینگ من از ماسوره M1 ویلتون استفاده کردم.
این کاپ کیک ها میتونه گزینه مناسبی یرای مهمونی ها و تولد ها باشه.
زمانی که کاملاً خنک شد اونها رو با فراستینگی که دوست داریم و میتونه مناسب کاپ کیکمون باشه تزیین میکنیم.
من از فراستینگ پنیری که رسپی اون رو می تونید تو پست قبل ببینید تزیینش کردم .
برای تزیین کاپ کیک با این فراستینگ من از ماسوره M1 ویلتون استفاده کردم.
این کاپ کیک ها میتونه گزینه مناسبی یرای مهمونی ها و تولد ها باشه.
No comments:
Post a Comment