Friday, 19 February 2016

تاکو



این روزها غذاهای مکزیکی جایگاه خوبی بین مردم داره و میشه مواد اولیه این غذاها که شامل نونش ٫ادویه هاش و به طور کلی هر چیزی که باید باشه تا بشه به سرعت و در کمترین زمان ممکن اون رو تهیه کرد تو فروشگاه های مواد غذایی پیدا کرد ٫ولی فکر کنم کم کم من رو شناخته باشید که اعتقاد من اینه که هر غذایی که از پایه تو خونه درست بشه یه چیز دیگه است و البته خیلی خیلی سالم.........



تاکو یکی از ساده ترین  غذا ها ی مکزیکه والبته در عین سادگی خیلی هم خوشمزست و طرفدارهای زیادی هم داره.اگر که ادویه و نونش رو داشته باشید در مدت زمان  ۲۰ دقیقه شما یه غذای خوشمزه خواهید داشت.
تاکو از اون دسته غذاهاست که با نون ترتیلا سرو میشه که البته رسپی اون رو تو پست قبل گذاشتم .
در اینجا باید اول ادویه تاکو رو آماده کنیم که اگر یه بار ادویه رو درست کنید برای چند بار که غذا درست کنید کافیه.درست کردنش هم که خیلی راحته.تهیه این ادویه از بیرون خیلی راحته ولی این ادویه های آماده خیلی شوره وبهتون پیشنهاد میکنم که خودتون تو خونه ادویه رو درست کنید اون وقته که تفاوتش رو به وضوح میبینید.
برای درست کردن ادویه نیاز داریم به:




پودر پیاز              ۱/۴قاشق چایخوری
پودر سیر               ۱/۴قاشق چایخوری
پودر آویشن            ۱/۴قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه        ۱ قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز         ۱قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا           ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک                    ۱قاشق چایخوری
پودر زیره              ۱/۲و۱ قاشق چایخوری



اگر که غذای تند نمی خورید مقدار فلفل قرمز رو ۱ قاشق چایخوری بریزید.
این تمام موادی که لازم داریم که البته شما اگر که از طرفداران تاکو هستید میتونید به یکباره  مواد رو ۱۰ برابر کنید و تو یه شیشه نگهداری کنید تاچندین بار نیاز به درست کردنش نداشته باشید.
تمامی مواد رو توی یه کاسه میریزیم و با هم مخلوط میکنیم.
به همین راحتی ادویه تاکو آماده شد.



برای درست تاکو برای ۳ نفر ( ما۲ نفر و نصفی هستیم)  استفاده میکنم :

ادویه تاکو                                                          ۲قاشق غذاخوری
گوشت چرخکرده                                           ۴۰۰گرم
نان ترتیلا                                                       ۵ عدد
برگ کاهو ٫خیار٫پیاز٫گوجه فرنگی                        مقداری


تمام این اندازه ها تقریبیه و شما میتونید با شناختی که از خونوادتون دارید از این مواد استفاده کنید و سیزیجاتی هم که من استفاده کردم بر میگرده به ذایقه شما.



گوشت رو تو روغن خوب سرخ میکنیم.


تا به این صورت در بیاد.برای سرخ گوشت نیازی به پیاز داغ نداریم چون ادویه  کاملاً بوی زهم گوشت رو از بین میبره.



 بعد  ۲قاشق از ادویه رو به اون اضافه میکنیم و با گوشت تفت میدیم.



 به اندازه نصف استکان اب به گوشت اضافه میکنیم و منتظر میشیم که اب گوشت تمام بشه و گوشت بپزه.




توی یه بشقاب از نون ترتیلا میگذاریم و روش رو گوشت سرخ شده با ادویه وکاهو، گوجه، پیاز خرد شده ویا مثل من آوکادو بگذارید،


 بپیچید و نوش جان کنید .ا
لبته با گواکاموله (دیپ آوکادو) مسلماً بهتر از آوکادوه معمولیه (حتما رسپیش رو در آینده میگذارم.)



امیدوارم که از این تاکو درست کنید مثل ما جز غذاهای ثابت خونتون بشه.

No comments:

Post a Comment