گاهی اوقات از غذاها و مزه های تکراری خسته میشیم ودوست داریم که غذاهای ملیت های دیگه رو امتحان کنیم.اولین کاری که من تو این مواقع انجام میدم پیدا کردن یه دستور غذایی متناسب با ذایقه اعضای خانوادست.بعد هم تدارک مواد اولیه.
غذاهای هندی از اون دسته غذاهایی است که با ذایقه ما ایرانی ها سازگاره .پس این میتونه انتخابی مناسب برای همین مواقعی باشه که در موردش گفتم.
بخش مهم غذاهای هندی ادویه غذاست که اگر در دسترس باشه می تونیم اون رو خریداری کنیم و یا بصورت خونگی ادویه ها رو تهیه کنیم که صد در صد خونگی اون کیفیت بهتری خواهد داشت.
در پست بعد می خوام اموزش تیکا ماسالا مرغ رو بگذارم و برای این غذا ما نیاز به ادویه تندوری ماسالا داریم که میتونیم این ادویه رو یه بار درست کنیم ودر غذاهای مختلفی از اون استفاده کنیم.پس فقط مختص این غذا نیست.
حال بریم سراغ موادی که بهشون نیاز داریم
بخش اول:
فلفل چیلی قرمز خشک ۲ عدد
تخم گشنیز ۴ قاشق غذاخوری
زیره سبز ۱ قاشق غذاخوری
دانه فلفل سیاه ۱/۲ قاشق غذاخوری
میخک ۱/۲ قاشق غذاخوری
چوب دارچین ۵ سانتیمتر(تقریباٌ)
بخش دوم:
پودر هل ۱/۲ قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
پودر جوزهندی ۱/۲قاشق چایخوری
زردچوبه ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر پاپریکا ۳ قاشق غذاخوری
در ابتدای کار یه تابه رو روی حرارت میگذاریم که حسابی گرم بشه و بعد تمام مواد بخش اول که شامل فلفل چیلی٫تخم گشنیز ٫زیره٫دانه فلفل سیاه٫ میخک و چوب دارچین هست رو درون تابه ریخته و حدود ۳۰ ثانیه تا ۱ دقیقه ادویه ها رو بو (تفت) میدیم.
همینطور که تو این عکس مشخصه ادویه ها تغییر رنگی ندادند ولی زمانی که اونها رو تفت میدیم عطر ادویه ها ست که بلند میشه .
بعد از این زمان می گذاریم که ادویه ها سرد بشن که حدوداً ۵ دقیقه بیشتر طول نمی کشه.
بعد از اینکه سرد شدند درون یه آسیاب برقی ادویه جات تفت داده روحسابی پودر میکنیم .
زمانی که دراسیاب رو بر میدارید بوی بینظیری رو استشمام خواهید کرد که قابل توصیف نیست.
حالا میتونیم موادی که در بخش دوم بود رو اماده کنیم که البته همه اونها به شکل پودر هستند و نیازی نیست که کار خاصی انجام بدیم فقط کافیه که زحمت بکشیم واونها رو از تو کمد در بیاریم و به اندازه نیازمون از ادویه ها جدا کنیم و کنار هم بریزیم.
و در انتهای کار ادویه های قسمت ۱ و ۲ رو با هم مخلوط کنیم.همین.
پس دیدید که خیلی راحت بود و وقت زیادی رو هم از ما نمی گیره.
این مواد حدوداً ۲۰۰ گرم ادویه تندوری ماسالا به ما میده.
پس حالا که تونستیم این ادویه رو درست کنیم اماده درست کردن یه غدای هندی هستیم.
فردا منتظر تیکا ماسالا باشید که حتماً از این غذاخوشتون میاد.
No comments:
Post a Comment