یکی از کارهایی که دوست دارم تو این وبلاگ انجام بدم اموزش یه سری شیرینی و غذاهای خاص مخصوص اشخاص خاصه که حالا منظورم رو براتون واضح تر توضیح میدم. بعضی از افراد به یه سری از مواد غذایی حساسیت دارند مثل تخم مرغ٫گلوتن موجود در آرد ٫لاکتوز موجود در لبنیات و مواد غذایی دیگه و معمولاً از رژیم های خاصی پیروی می کنند .
از این رو به این فکر افتادم که یه سری اموزشهایی توی این وبلاگ قرار بدم که تعداد بیشتری بتونن از این دستور های غذایی استفاده کنند و لذت ببرند.
امروز دستور یه بیسکویت بدون تخم مرغ رو میخوام بزارم که مطمینم اگر یک بار امتحانش کنید حتماً حتماً مشتریش میشید .این بیسکویت علاوه بر خوشمزه بودنش خیلی خیلی هم راحته.
طبق معمول میریم سراغ مواد مورد نیاز
کره ۱۷۵گرم
شکر ۱۷۵گرم
سیروپ ۱۰۰گرم
آرد ۹۰گرم
جوش شیرین ۱/۲ قاشق چایخوری
جو پرک ۲۵۰گرم
پودر دارچین ۱/۲قاشق چایخوری
قیصی ۱۰۰گرم
کشمش ۱۰۰گرم
باید یه توضیحی در مورد سیروپ بدم.خارج از ایران که سیروپ به راحتی تو همه فروشگاهها هست تو ایران هم میشه از مغازه هایی که مواد غذایی خارجی میفروشند این محصول رو به راحتی تهیه کرد و بقیه مواد هم که چیز خاصی نیست که نیازی به توضیح داشته باشه.
در تهیه این بیسکویت از جو پرک اون هم به اندازه چشمگیری استفاده میشه و باعث میشه که با خوردن یک دونه از این بیسکویتها تا دو سه ساعت احساس گرسنگی نکنیم و یه جورایی با چشم پوشی از سیروپ وشکر ،کشمش و قیصی و جو از دسته مواد غذایی سالم برای بدن هستند.
فکر کنم که این مبحث داره خیلی تخصصی میشه بهتره بریم سر درست کردن شیرینیمون.
مثل همیشه اول فر رو روشن می کنیم . دمای ۱۶۵ درجه سانتیگراد برای فرهای برقی و ۱۴۵ درجه سانتیگراد برای فرهای گازی.
در ابتدای کارهر قیصی رو به ۶ تا ۸ قسمت تکه میکنیم که در عکس زیر اندازه بریده شده اون مشخصه.تقریباً هم اندازه
کشمش ها.
تمامی مواد خشکمون رو که شامل جو پرک،آرد،دارچین ،جوش شیرین ،قیصی و کشمش میشه رودرون یه کاسه مخلوط می کنیم و کنار میگذاریم.
داخل یه قابلمه که به اندازه کافی جا داشته باشه کره و سیروپ و شکر رو با هم مخلوط میکنیم.
قابلمه روی حرارت اجاق می گذاریم تا کره کاملا آب بشه و مواد به خوبی با هم مخلوط بشه.
قابلمه رو از روی حرارت برمیداریم و مواد خشکمون رو به اون اضافه میکنیم و به خوبی با هم مخلوط می کنیم.
میگذاریم که مواد بیسکویت کمی سرد بشه.
کف سینی فر رو کاغذ روغنی پهن کرده و از مواد بیسکویت به اندازه دو تا گردو جدا کرده و گرد میکنیم.شما میتونید از این مواد۲۰ تا بیسکویت متوسط درست کنید. من برای اینکه بیسکویت هام یه اندازه باشن از اسکوپ بستنی استفاده کردم وبیسکویت های نسبتا بزرگی شدن که یه دونش رو من به عنوان صبحونه میخورم .
بعد از اینکه توپهایی از موادمون درست کردیم اونها رو یکم فشار میدیم .
.
تواین عکس قطر بیسکویتها مشخصه.
در حین پخت بیسکویتها به اندازه کافی پهن میشن.پس زیاد نباید اونها رو پهن کرد.
بیسکویت ها رو با فاصله توی سینی میچینیم که فاصله بین بیسکویت ها باید به اندازه کافی باشه .
سینی رو درون فر از قبل گرم شده میگذاریم به مدت ۱۰ تا ۲۰ دقیقه. این زمان متغیره و بستگی به فر داره .
من این بیسکویت رو در محیط کارم به مدت ۱۰ دقیقه میپزم ولی تو فر خونه حدود ۲۰ دقیقه طول میکشه.
نشونه اماده شدن بیسکویت ها اینه که باید روی اونها کمی قهوه ای بشه ولی نه خیلی چون بیسکویت تلخ میشه.
توی عکس واضحه که باید به چه صورت در بیاد.
این بیسکویت جز اون دسته است که تو خونه و هم توی محل کارم طرفدارای زیادی داره .
پس دیگه جای شکی برای امتحان کردنش نیست.یه گزینه مناسب برای کافی و چای عصرونه است.
در پایان تابستانی خوب و آرام رو براتون آرزومندم.
No comments:
Post a Comment