توی پست قبلی که تیکا ماسالا بود من اون رو با برنج و نان هندی و رایتا سرو کردم و طبق قولی که داده بودم امروز رسپیش رو براتون میگذارم.
رایتا یه ساید دیش یا همراه غذای هندیه که ماست و خیار هم جزاصلی اونه.حتماً الان میگید که اِاِاِ این که همون ماست و خیار خودمونه ولی نه این یه جورایی با ماست و خیار فرق داره و طعم متفاوتی داره.
برای درست کردن این ساید دیش نیاز داریم به
ماست ۲۵۰ گرم
گوجه فرنگی متوسط ۱ عدد (ترجیحاً گوجه تخم مرغی)
خیار متوسط ۱ عدد
پیاز قرمز ۱/۴ یک پیاز کامل
گشنیز تازه خرد شده ۱ قاشق غذا خوری
زیره ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه
برای شروع خیار و گوجه فرنگی و پیاز رو به اندازه کوچک و یه اندازه خرد میکنیم.
تمامی مواد بجز زیره رو با هم خوب مخلوط میکنیم.
نمک و فلفل اون رو چک میکنیم و بعد رایتا رو به ظرفی که قراره اون رو سرو کنیم منتقل می کنیم.
زیره رو در یه تابه خشک روی حرارت بو میدیم .
زمانی که می خوایم رایتا رو سرو کنیم روی اون زیره بو داده می پاشیم .
من از مقداری گشنیز خرد شده هم برای تزیین رایتا استفاده کردم که به نظرم زیبایی بیشتری به اون میده.
رایتا مدل های مختلفی داره که سعی میکنم رسپی اونها رو هم بگذارم ٫ اما برای کسانی که تندی رو دوست ندارند ویا بچه کوچیک دارند این رسیپی مناسب تره
مرداد ماه خوبی داشته باشید.
No comments:
Post a Comment