این دفعه غیبتم خیلی طولانی شد٫چون درگیر نقل و مکان بودیم و هنوز هم بعد از مدت زمان نسبتاً طولانی تموم نشده .ولی دیگه وقتش بود که یه سری هم به اشپزخونه مجازیم بزنم تا کمی حال و هوام عوض بشه.
تو این فکر بودم که اولین پستم تو سال جدید چی باشه که به فکرم رسید چون هوا کم کم رو به گرمی میره یه نوشیدنی خنک میتونه مناسب باشه.
از اونجایی که پسرک من هم علاقه زیادی به چای سرد که همون ice tea داره تصمیم گرفتم که با یه خط دو تا نشون رو بزنم ٫هم ایلیا رو خوشحال کنم وهم یه پست مناسب برای وبلاگ اماده کنم.
درست کردن چای سرد خیلی خیلی راحته و مواد چندانی نمی خواد.اولین چیزی که لازم داریم چایه.همونطور که تو عکس میبینید من از چای فله ای میوهای استفاده کردم چون کیفیت این چایها رو بیشتر قبول دارم ٫ولی اگر شما چای میوه ای فله ای در دسترس ندارید می تونید از تی بگ یا همون چای کیسه ای استفاده کنید.
من چای سیب وپرتقال و میوه های جنگلی رو انتخاب کردم چون طعم و رنگ خوبی داره و تو خونه ما مورد پسند همه است.از این چای به اندازه ۴ قاشق غذاخوری یا یه مشت پر توی یه پارچ شیشه ای میریزیم.اگر که از چای کیسه ای استفاده میکنید ۴ تا ۵ عدد استفاده کنید.
به میزان ۳ تا۴ لیوان روی چای خشک اب جوش میریزیم.
و به میزانی که دوست داریم ایس تی شیرین باشه به اون شکر اضافه می کنیم که میتونیه این شکر ٫شکر قهوه ای باشه . چای رو هم می زنیم تا شکر حل بشه.
الان میگذاریم که چای رنگ و مزه بگیره و در این حال سرد هم بشه.
بعد از گذشت نیم ساعت چای من به این صورت در اومد و تکه های میوه به وضوح در اون مشخصه.
حدوداً بعد از یک ساعت چای سرد شده و وقت اون رسیده که اون رو از صافی رد کنیم و اگر که از چای کیسه ای استفاده کردید اون ها رو از چای خارج کنید.
چای سرد یا ice tea ما اماده است.
توی اون رو یخ میریزیم و میگذاریم که کمی خنک بشه.
من از چند برش لیمو و پرتقال تو سرخ به همراه یخ در چای استفاده کردم هم برای زیبایی پارچ چای و هم برای مزه .شما میتونید از میوه متناسب با چایتون استفاده کنید و پارچ چایتون رو زیباتر کنید.
از اونجایی که پسرک من هم علاقه زیادی به چای سرد که همون ice tea داره تصمیم گرفتم که با یه خط دو تا نشون رو بزنم ٫هم ایلیا رو خوشحال کنم وهم یه پست مناسب برای وبلاگ اماده کنم.
درست کردن چای سرد خیلی خیلی راحته و مواد چندانی نمی خواد.اولین چیزی که لازم داریم چایه.همونطور که تو عکس میبینید من از چای فله ای میوهای استفاده کردم چون کیفیت این چایها رو بیشتر قبول دارم ٫ولی اگر شما چای میوه ای فله ای در دسترس ندارید می تونید از تی بگ یا همون چای کیسه ای استفاده کنید.
من چای سیب وپرتقال و میوه های جنگلی رو انتخاب کردم چون طعم و رنگ خوبی داره و تو خونه ما مورد پسند همه است.از این چای به اندازه ۴ قاشق غذاخوری یا یه مشت پر توی یه پارچ شیشه ای میریزیم.اگر که از چای کیسه ای استفاده میکنید ۴ تا ۵ عدد استفاده کنید.
به میزان ۳ تا۴ لیوان روی چای خشک اب جوش میریزیم.
و به میزانی که دوست داریم ایس تی شیرین باشه به اون شکر اضافه می کنیم که میتونیه این شکر ٫شکر قهوه ای باشه . چای رو هم می زنیم تا شکر حل بشه.
الان میگذاریم که چای رنگ و مزه بگیره و در این حال سرد هم بشه.
بعد از گذشت نیم ساعت چای من به این صورت در اومد و تکه های میوه به وضوح در اون مشخصه.
حدوداً بعد از یک ساعت چای سرد شده و وقت اون رسیده که اون رو از صافی رد کنیم و اگر که از چای کیسه ای استفاده کردید اون ها رو از چای خارج کنید.
چای سرد یا ice tea ما اماده است.
توی اون رو یخ میریزیم و میگذاریم که کمی خنک بشه.
من از چند برش لیمو و پرتقال تو سرخ به همراه یخ در چای استفاده کردم هم برای زیبایی پارچ چای و هم برای مزه .شما میتونید از میوه متناسب با چایتون استفاده کنید و پارچ چایتون رو زیباتر کنید.
امیدوارم که درست کنید و لذت ببرید.
No comments:
Post a Comment