یه مدتیه که تصمیم گرفتم فقط هفته ای یه بار کیک و شیرینی درست کنم اون هم اخر هفته که یه جوری با خوردنشون خوش بگذرونیم و خستگی یه هفته کار از تنمون بیرون بره و از طرف دیگه به خاطر سلامتی.
هفته گذشته کیک سیب پختم و این هفته کیک موز که میتونه یه همراه خوب برای چای عصر باشه.
اولین بار من این کیک رو تو محیط کارم مزه کردم و اصلاً باورم نمی شد که با وجود دستور خیلی خیلی سادش همچین بافت و کیفیتی داشته باشه.حالا شما هم با خوندن رسیپی متوجه منظورم میشید.
توی اون رستورانی که کار میکنم یه خانم نروژی همکار منه که کار پخت کیک رو اون بیشتر به عهده داره.یه روز اومد و گفت که یه دستور کیک موز داره که اون رو از مامانش گرفته و با موزهایی که توی یخچال داشتیم و سیاه شده بود می خواست اون رو درست کنه.بعد از پخت با دیدن نتیجه کار سریع رسیپی اون رو ازش گرفتم تا بتونم اون رو تو وبلاگم بزارم.
حالا بریم سراغ کیکمون.
این مواد مناسب یه قالب سایز۱۸ یا قالب نون که مستطیلی شکله است پس برای یه قالب معمولی گرد که معمولاً ۲۸ است باید این مواد رو دو برابر کنید.
کره اب شده ۵۰ گرم
موز کاملاً رسیده ۲ عدد
شکر ۱/۲لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۱و۱/۲لیوان
شیر یا خامه ۴ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری
وانیل ۱ قاشق چایخوری
این تمام موادیست که ما نیاز داریم.
حالا حتماً میگید چه موزهای داغونی ٬ولی باید بگم که این موزها رو نزدیک به ده روز پیش از پخت کیک خریدم و گذاشتم که حسابی برسه .اخه هر چی که موزها رسیده تر باشند کیک نرم تر و لطیف تر می شه.پس می تونید که هر زمانی که دیدید موز خیلی رسیده دارید و نمی دونید باهاش چکار کنید این کیک رو بپزید.
فر را روشن کرده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد .
در ابتدای کار موزها رو با چنگال له می کنیم و کنار می گذاریم.توی این تصویر کاملاً واضحه که موزها سیاه نشدن وحسابی زرد و رسیده هستند.
همه مواد رو درون یه کاسه میریزیم و با هم مخلوط میکنیم.
در این کیک ما نیاز به همزن برقی نداریم و میتونیم با قاشق هم حتی مواد رو هم بزنیم.
در اینجا موز رو به مواد درون کاسه اضافه کرده مخلوط کرده.تو این دو تا عکس تفاوت به خوبی معلومه .زمانی که موزها رو به مایه کیکمون اضافه میکنیم مواد از حالت خمیری در میاد و یه حالت کرمی به خودش میگیره.
کیک رو توی قالبی که از قبل اماده کردیم میریزیم (من قالب رو با کاغذ روغنی پوشوندم) وبه مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه درون فری که از قبل گرم کردیم میپزیم.البته باید قبل از اینکه از فر کیک رو خارج کنیم اون رو چک کنیم که خام ونیمه پخت نباشه.
این هم از کیک ما. دیدید که چه راحت بود .اسون تر از این فکر نکنم کیک دیگه ای باشه.
برای تزیین این کیک هم من از پودر قند و شابلون استفاده کردم که این شابلون ها رو من اماده تهیه کردم ولی شما اگر که ندارید میتونید با کاغذ خیلی راحت اونها رو درست کنید و استفاده کنید.
به این صورت که شابلون رو روی کیکمون میگذاریم و پودر قند رو اهسته روی کیک میپاشیم بعد شابلون رو به آرومی بر
می داریم .تصویر شابلون روی کیک نمایان میشه.
من ترجیح دادم که از کرم برای تزیینش استفاده نکنم چون می خواستم کالری کمتری داشته باشه و یه نکته اینکه بهتره که کیک هایی که کره دارند رو توی دمای اتاق نگهداری کنیم چون توی یخچال سفت میشن .
توی این تصویر بافت کیک کاملا مشخصه و میتونید به راحتی لطافت و نرم بودن اون رو تشخیص بدید.
مطمینم که از درست کردنش پشیمون نمی شید اگر که موز میوه مورد علاقتونه.
روزهای خوبی رو براتون ارزومندم.
خدانگهدار.
No comments:
Post a Comment