الان که دارم این پست رو می نویسم تازه پست قبلی رو تمام کردم و امروز مرخصی دارم .هوا برفی و نیمه تاریکه.حدوداً ساعت دوازده ظهره.اینجایی که من زندگی میکنم ۲ ماه اصلاً خورشید نیست و هوا تاریک و دلگیر و سرده.از ۱۰ روز دیگه این بی خورشیدی شروع می شه ......یادش هم من رو اذیت میکنه ولی چه می شه کرد .پس خوبه تو مواقعی که بعضی چیزها مطابق با روحیاتمون نیست کاری رو بکنیم که باب خواسته و میلمونه و برای من اون چیزی نیست به جز پخت و پز....
خوب طبق قولمون میریم سراغ این نون های حلزونی.
برای این نون ها نیاز به خمیر پایه ۱ داریم که مطابق دستور اون رو اماده می کنیم.
الان دیگه حجم خمیر دو برابر شده و اماده است که کارمون رو شروع کنیم..با این مقدار خمیر میتونیم 16 عدد نون درست کنیم.
خمیر رو به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم و روی سطحی که میخوایم خمیر رو پهن کنیم ارد می پاشیم البته نه خیلی،در حدی که خمیربه سطح کار نچسبه.
خمیر رابا وردنه به صورت گرد و به قطر حدوداً نیم سانت پهن می کنیم .
به وسیله پیتزا کاتر یا چاقو خمیر رو به 8قسمت مساوی تقسیم میکنیم.حالا ما 8تا تکه خمیر مثلثی داریم.
برای رول کردن خمیر به اب نیاز داریم تا خمیرخوب به هم بچسبه و در حین پخت فرمش رو از دست نده .روی سطح خمیر رو با اب و برس مرطوب کرده و از قسمت پهنای مثلث به سمت نوک تیز اون خمیر رو می پیچیم.
اگر دوست داشتیم که نون ها ساده باشند که اونها رو به همین صورت و با فاصله روی کاغذ روغنی روی سینی فر میگذاریم و اگر هم که دوست داشتید که مثل من روی اونها رو تزیین کنید که اون هم خیلی راحته.من از کنجد سیاه و سفید و مغز تخمه افتاب گردان وکدو استفاده کردم که علاوه بر زیبایی طعم بی نظیری هم به نون ها میدهد.
برای اینکه روی نون ها رو از این دانه ها بریزیم یه دستمال اشپزخونه رو خیس میکنیم و دستمال رو توی یه بشقاب میگذاریم.دستمال باید حسابی خیس باشه.نون های پیچیده شده رو مطابق تصویر روی دستمال گذاشته و بعد اون رو روی دانه دلخواه میگذاریم.
به همین راحتی و بدون کثیف کاری نون ها رو تزیین می کنیم.
نون های اماده رو روی سینی فر با فاصله قرار داده و منتظر می مانیم تا حجم اونها دو برابر بشه.
در فاصله فر رو هم روشن کرده با حرارت 220 درجه سانتیگراد برای فرهای برقی و 240 برای فرهای گازی .
بعد از اینکه حجم نون ها دو برابر شد به مدت 10-7 دقیقه یا تا زمانی که روی نون ها طلایی بشه اون ها رو میپزیم.
بعد از پخت نون ها رو روی توری گذاشته تا سرد شوند.
این نون ها زیبایی زیادی به میزهای مهمونی تون میدن ویک نون خوب برای ظرف غذای مدرسه بچه هاست .
می تونید این نون ها رو تو زیپ لاک یا کیسه فریزر فریز کنید و چند ساعت قبل از استفاده اون ها رو بیرون اورده و استفاده کنید و اگر دوست داشتید میتونید توی فر از قبل گرم شده دو دقیقه نون ها رو گرم کنید.
بافت نون هم که به خوبی مشخص تو این عکس.
پیشنهاد میکنم که حتماً بپزید .من که تا امادشون کردم با پنیر دو تاشون رو خوردم .نمیدونید که چقدر با مغز کدو و افتابگردان خوشمزه بود.ایلیا که تازه از مدرسه اومده بود به خاطر ظاهرش یه دونه رو همین طور خورد و هی تعریف می کرد.
میدونم که خیلی هاتون از این حلزون های خوشمزه درست می کنید .امیدوارم که از خوردنشون لذت ببرید.
No comments:
Post a Comment