Tuesday, 26 January 2016

گرانولای خونگی




حتماً با خودتون فکر میکنید که چقدر تنبلم که حتی یه پست هم نمی گذارم٫ولی باور کنید یه سری مشکلات تو محیط کارم برام پیش اومده بود که هنوزم که هنوزه فکرش  اذیتم میکنه٫ولی خوب زندگی پستی و بلندی های زیادی داره و همین سختی هاست که ما رو مقاوم میکنه.یه سری از دوره ها تو زندگیمون هست که تحملشون خیلی سخته ولی مهم اینه که به خودمون بگیم این هم میگذره ٫طاقت بیار........هدفم نصیحت یا توجیه غیبتم نبود ٫شاید دلداری دادن و نصیحت خودم بود.
بگذریم......
یکی از چیزهایی که از نتیجه اش راضی بودم همین گرانولایی ست که الان رسپیش رو میگذارم.می تونم بگم نتیجه و طعمش عالیه.

این موادی رو که میگم یه جورایی یه بالانس ایجاد میکنه تو ترکیب این گرانولا٫ولی شما میتونید بعضی از اونها رو کم یا زیاد و حتی حذف کنید.ولی پیشنهادم اینه که اگر همه مواد رو تو خونه داشتید چیزی رو حذف نکنید.
حالا ببینیم که چی لازم داریم :

جو پرک                                   ۲۵۰گرم
مغز تخمه آفتابگردان                     ۵۰ گرم
کنجد                                         ۵۰ گرم
بادام خرد شده                             ۵۰ گرم
مغز گردو خرد شده                      ۵۰ گرم
مغز فندق خرد شده                       ۵۰ گرم
شکر قهوه ای                              ۲۵ گرم
نمک                                          ۲ پنس
آب سیب تا هر آبمیوه دلخواه        ۱۰۰ میلی لیتر
عسل                                         ۱ قاشق غذاخوری
کره                                          ۱قاشق غذاخوری
*میوه خشک دلخواه                       ۱۰۰ گرم

*این میوه خشک هر میوه ای میتونه باشه٫ وبه علایق شما مربوط میشه.من ازقیصی و انجیر استفاده کردم ولی شما می تونید از سیب٫موز ٫آناناس ٫کشمش یا هرنوع میوه  دیگه ای البته از نوع خشکش استفاده کنید .

همه مواد خشک بجز میوه خشکمون رو توی ظرفی که بشه تو فر گذاشت میریزیم.من توی سینی فر کاغذ روغنی انداختم و مواد خشکم رو روی اون ریختم.(این هم یه راه کار برای تنبل هایی مثل خودم که میخوان ظرف نشورن)



آبمیوه ٫کره ٫شکر وعسل رو توی یه قابلمه میریزیم و روی حرارت می گذاریم تا که گرم  و تمامی مواد با هم مخلوط بشه.



حالا این مایع رو روی مواد خشکمون میریزیم و با هم خوب مخلوط میکنیم.



مخلوطمون رو به صورت یکنواخت توی ظرفمون پهن میکنیم.و درون فر با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد (فر های گازی ) و۱۴۰ درجه سانتیگراد( فرهای برقی )قرار میدهیم به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه تا رنگش قهوه ای یا طلایی  بشه ولی نسوزه ٫که گرانولاتون تلخ میشه.اگر که فرتون شعله بالا و پاینش همزمان روشن میشه بهتره که از این حالت فرتون استفاده کنید ٫ در غیر این صورت از حرارت پایین اسیفاده میکنیم.
درطول این ۵۰ـ۶۰ دقیقه هر ۱۵ دقیقه یکبار گرانولا رو از فر بیرون میاریم و  با قاشق یه هم کوچولو میزنیم و دوباره داخل فر می گذاریم تا بصورت بکنواخت بپزه.



بعد از این مدت زمان مرحله پخت گرانولا به پایان رسیده و میگذاریم که کمی سرد بشه .تو عکس مشخصه که در پایان پخت مواد به چه رنگی در میان و نتیجه چطوره.



در این فاصله میوه های خشکمون رو با چاقو به اندازه های کوجکتر می بریم و با مخلوط گرانولایی که در فر داشتیم و الان دیگه سرد شده مخلوط می کنیم.



در اینجا گرانولای ما آماده ست.یه صبحونه مقوی و سالم که میتونه با ماست یا شیر استفاده بشه.


این گرانولا رو میتونید یک ماه تو یخچال نگهداری کنید و فکر کنم اینقدر مراحل تهیه اش راحته که دیگه نیاز نیست که فریزش کرد و تو یه چشم به هم زدن میشه آماده اش کرد .




خود من هر وقت که برای صبحونه گرانولا میخورم با وجود فعالیت زیاد تو محیط کار ٫ مدت زمان طولانی احساس گرسنگی نمیکنم.
پیشنهاد میکنم که این صبحونه رو امتحان کنید ٫ که از امتحانش احساس رضایت میکنید.مطمینم.....

No comments:

Post a Comment