Wednesday, 4 November 2015

دسر میوه ای


یکشنبه گذشته بود که دیدم آخر هفته است و ما هم هیچ دسری برای این تعطیلی مون نداریم،یهو یادم افتاد به کتابی که چند روز قبلش از کتابخونه گرفته بودم. کتاب ازیه قناد  ماهر نروژی .خلاصه یه کیک میوه ای توش بود که خیلی دوست داشتم امتحانش کنم ،دست به کار شدم و نتیجه اش شد این کیک  یا دسرمیوه ایه خوشمزه.

پایه این کیک از خشکباری مثل گردو ،بادام و فندق درست میشه و روی اون با کرم وانیلی و میوه پوشیده میشه.
برای پایه این کیک یا دسر میوه ای نیاز داریم به:

بادام ٫گردو یا فندق                  ۴۰ گرم
آرد                                      ۱ قاشق غذاخوری پر
سفیده تخم مرغ                        ۲ عدد
شکر                                     ۶۰ گرم
کرم وانیلی
میوه دلخواه

برای این دسر شما به یه قالب با سایز ۲۲ سانت نیاز دارید که  بهتره این قالب کمربندی باشه تا  دسر راحت تر از اون خارج بشه.
طبق قانون کیک پزی اول فر رو روشن می کنیم با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد برای فرهای برقی و ۱۶۰ درجه سانتیگراد برای فرهای گازی
حالا بریم که پایه دسرمون رو آماده کنیم.
برای پایه این کیک من از فندق استفاده کردم ولی شما به دلخواه یکی از خشکبار بالا رو می تونید استفاده کنیدمغز خشکباری رو که داریم به همراه یه قاشق آرد تو یه دستگاه خرد کن میریزیم و دستگاه رو روشن میکنیم.




 نیازی نیست که مغز خشکبار کاملاً پودر بشه همین که خرد بشه کافیه .به نظر من که اگر دونه خشکبار پودر نشه طعم دسر بهتره و مزه اون تو دسر قوی تره.


در اینجا ما دو تا تخم مرغ داریم که از سفیده اون برای پایه کیک استفاده میکنیم و از زرده اون در تهیه کرو وانیلی.
سفیده رو به همراه نصف شکر با همزن برقی خوب مخلوط می کنیم تا به صورت زیر در بیاد.


حالا بقیه شکر رو اضافه میکنیم و به هم زدن ادامه میدیم تا در اصطلاح به حالت مرنگ در بیاد.به راحتی می تونید تفاوت بین دو مرحله رو ببینید.


در این مرحله مغز خشکباری رو که به همراه آرد درون خرد کن داشتیم به مرنگ اضافه میکنیم .


 به آرومی با هم مخلوط می کنیم.


کف یه قالب کاغذ روغنی پهن کرده و مواد مرنگ رو درون اون پهن میکنیم.در فر از قبل گرم شده به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه می پزیم.


برای اینکه بدونیم که پایه دسرمون پخته می تونیم یه خلال دندون توش فرو کنیم اگر که چیزی از مایه کیک بهش نچسبید آماده است وگرنه ۵ دقیقه بیشتر میزاریمش تو فر.زمانی که این کیک یا پایه دسرمون پخت اون رو از فر خارج کرده و میگذاریم تا سرد بشه.


این کیک ضخامت زیادی نخواهد داشت.من برای اینکه ضخامت کیک رو نشون بدم از قالب خارجش کردم.نیازی نیست شما از قالب کیک رو بیرون بیارید.
طبق دستور پست کرم وانیلی اون رو تهیه میکنیم و در قسمتی که باید اون رو درون یخچال قرار بدیم این کار رو انجام نمیدیمو اون رو روی کیک خشکباری که آماده کردیم به صورت یکنواخت پهن میکنیم.


روی سطح کرم رو با سلفون می پوشونیم و اون رو به مدت ۲ تا ۳ ساعت توی یخچال قرار میدیم تا کرم سرد بشه.


بعد از اینکه کرم سرد شد روی اون رو با میوه های دلخواه می پوشونیم .من در اینجا از میوه هایی که تو خونه داشتم استفاده کردم .شما هم میتونید هر میوه ا یی رو که دوست دارید استفاده کنید.


موقع جابجایی این دسر یا همون کیک خیلی دقت کنید چون ممکنه که بشکنه و از هم جدا بشه .حتی میتونید که به ظرف مورد نظر منتقلش کنید قبل از اینکه روش رو با میوه بپوشونید.


ابن هم نمای برش خورد ه اش.به دسر با یه کرم کاملاً وانیلی ویه عالمه میوه.
 پیشنهاد میکنم که درستش کنید.

No comments:

Post a Comment