Monday, 24 August 2015

مافین بلوبری


یکی از میوه هایی که میشه آخر تابستون به راحتی توی جنگل های اینجا پیدا کرد بلوبریه.خیلی از این نروژیها تو تابستون از میوه های جنگلی به مقدار زیاد میچینند وفریز می کنند و تو زمستون با اونها اِسموتی های خوشمزه ای درست میکنند که سرشار از ویتامینند .
چند روزی بود که به همسری میگفتم که امسال من هم میخوام با یکی از همکارام برم وبلوبری بچینم و اون هم خیلی استقبال کرد و گفت که آره حتماً برم.
بعد از دو سه روز دیدم که جناب همسر با یه سطل بلوبری جنگلی اومد خونه .فکر کنم  از اینکه من برم و بلوبری بچینم نا امید شده بود ٫ رفته بود و حدوداً یک کیلو بلو بری خریده بود اون هم از نوع جنگلیش.

 خلاصه من هم که تنبل و از خدا خواسته حرفهایی که که زده بودم فراموش کردم چون همین مقدار هم کار منو راه مینداخت .
یکی از چیزهایی که میخواستم با بلوبری درست کنم همین مافین ها بود که خیلی راحت و در عین حال خوشمزه اند وگزینه خوبی برای صبحونه یا چای عصرونه است .
 این مافین ها ی خوشمزه درست شدن از :

آرد                              ۳۷۵گرم
بیکینگ پودر                  ۴قاشق چایخوری
نمک                            ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر داچین                    ۱قاشق چایخوری
تخم مرغ                       ۲ عدد(هم دمای محیط)
شکر                            ۲۰۰گرم
شیر                             ۲۴۰میلی لیتر
روغن مایع                    ۱۲۰میلی لیتر
وانیل                            ۱قاشق چایخوری
بلوبری                         ۳۰۰ گرم(که میتونید از تازه یا فریز شده اون استفاده کنید)

مثل همیشه اول فر رو روشن میکنیم با دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت یا ۲۲۰ درجه سانتیگراد البته برای فرهای گازی و برای فرهای برقی ۲۰ درجه از این مقدار کم میکنیم .

در ابتدا  آرد ٬دارچین٬نمک و بکینگ پودر رو درون یه ظرف ریخته .


 به خوبی  اونها با هم مخلوط می کنیم وکنار میگذاریم.


درون یه ظرف دیگه تخم مرغ و شکر رو با هم مخلوط میکنیم.


برای مخلوط کردن شکر و تخم مرغ از یه همزن برقی استفاده میکنیم و اون رو اون قدر با همزن میزنیم که به صورت کرم رنگ بشه و شکر و تخم مرغ به خوبی با هم مخلوط بشن که در عکس زیر به خوبی واضحه.


حالا وانیل ٬روغن و شیر رو هم به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه میکنیم وبا همزن به اندازه ای که مواد با هم مخلوط بشن هم میزنیم حدود ۳۰ ثانیه.


در اینجای کار دیگه نیازی به همزن برقی نداریم و بقه کارها باید دستی انجام بشه.
حالا مخلود آردی رو که در ابتدای کار اماده کرده بودیم رو به مخلوط تخم مرغ و شکر افزوده و با دست مواد رو مخلوط میکنیم.


بهتره که مواد رو در یه جهت مخلوط کنیم و البته به آرومی.
زمانی که مواد به خوبی با هم مخلوط شدند و به صورت زیر در اومد


بلوبری ها رو به مخلوطمون اضافه میکنیم وبه آرومی درون مایع مافین مخلوط میکنیم.
فرق این بلوبری ها ی جنگلی با بلوبری های پرورشی در اندازه اونها و البته طعمشونه.این بلوبری های جنگلی ریزتر و ترشند.


قالب مافین رو اماده میکنیم که میتونید هم از کاغذ مخصوص استفاده کنید یا مثل من فقط قالبتون رو با کره یا اسپری مخصوص چرب کنید.


از مواد مافین درون قالبمون می ریزیم  که اگر دوست دارید یه مافین گنبدی داشته باشید بهتره که قالبتون رو تقریباً پر کنید که البته مافین های خوشکل تری هم خواهید داشت.


الان دیگه این خوشکل ها امادگی رفتن تو فر رو دارند.ابتدا با دمایی که فر رو گرم کرده بودیم به مدت ۵ دقیقه مافینها رو میپزیم و بعد دما رو روی  ۳۷۵درجه فارنهایت یا ۱۹۰ درجه سانتیگراد میگذاریم و مافین ها رو به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه یا تا زمانی که دور مافین ها یکم طلایی بشه اونها رو میپزیم و البته قبل از بیرون اوردن از فر با یه خلال دندان یکی از اونها رو چک میکنیم .
همون طور که تو پست های قبل گفتم اگر یه خلال دندان یا یه کارد کوچک رو درون کیک فرو ببریم و تمیز بیرون بیاد نشانه پختن کیکه و اگر که از مواد کیک به اون چسبیده بود باید یکم دیگه بپزه.

رنگ مافین ها نباید تیره بشه و همون طور که تو تصویر معلومه یکم طلایی بشه کافیه.



پیشنهاد من اینه که مافین ها تا زمانی که تازه هست استفاده بشه و اضافی اون رو میتونید فریز کنید و یک شب قبل از استفاده اونها رو درون  هوای اتاق بگذارید و در صورت لزوم روز بعد چند دقیقه درون فر از قبل گرم شده گرم کنید.
ولی خوب چه کاریه همیشه کم درست کنیم وتازه که بهتره.
همون طور هم که دیدید اصلاً مراحل سخت و پیچیده ای نداره و کلاً مراحل اماده سازی اون ۱۵ دقیقه بیشتر نمیشه.




روز خوبی داشته باشید.




No comments:

Post a Comment