Tuesday, 20 October 2015

کیک سیب






از بچگی علاقه ای به سیب نداشتم البته سیب ترش رو میخوردم ولی در کل نمی دونم که چرا این میوه مفید و پر فایده رو نمی تونستم بخورم.چند سال پیش یه مدل کیک سیب درست کردم که زیاد خوشم نیومد و در کل یه تکه خیلی کوچیک ازش رو خوردم و به خودم گفتم که دیگه کیک سیب درست نمی کنم.

تا اینکه یه مدت قبل یکی از دوستام گیر داده بود به کیک سیب و هفته ای دو سه بار این کیک رو درست میکرد.من هم تحت تاثیر قرارگرفتم وتصمیم گرفتم که یه کیک سیب درست کنم.
 جستجو تو نت رو شروع کردم تا بالاخره این رسیپی مورد توجه واقع شد .
بعد از اون میتونم به جرات بگم که شده تو یه هفته این کیک رو ۲ بار پخته باشم و هر کسی که خورده از طعمش راضی بوده. وقتش رسیده بریم سراغ کیک‌ خوشمزمون.موادی که برای این کیک لازم داریم:


کره                 ۱۸۰ گرم(هم دمای اتاق)
شکر               ۱۸۰گرم
وانیل               ۱/۲قاشق چایخوری
تخم مرغ             ۳ عدد
آرد                ۱۸۰ گرم
بیکینگ پودر       ۱ قاشق چایخوری
شیر                ۵۰ میلی لیتر
سیب                 ۳ عدد
دارچین
بادام یا گردو


یک ساعت قبل از شروع کره رو در دمای اتاق می گذاریم تا نرم بشه البته می تونید تقلب کنید و مثل من ۱۰ ثانیه اون رو تو مایکروویو بگذارید .
 فر رو روشن میکنیم تا گرم بشه دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد برای فرهای گازی و۱۷۰ درجه برای فرهای برقی.
سیب ها رو پوست گرفته و به اندازه های یکسان برش میدهیم.




کره را با شکر و وانیل مخلوط می کنیم.



با همزن برقی میزنیم تا  سفید و پوک بشه مثل تصویر که حدوداً ۷ تا ۱۰ دقیقه طول میکشه.البته بستگی به همزن برقی تون داره.


وقتی که به حالت کرم  در اومد تخم مرغها رو یکی یکی اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم .
در اینجا من همه تخم مرغها رو اضافه و به خوبی مخلوط کردم.

 

ارد و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط  والک کرده و به مخلوط کره ای مون اضافه می کنیم.


همه مواد روبا مواد مخلوط کرده و شیررو هم در اخر اضافه می کنیم.در پایان کار یه همچین مایه کیکی خواهیم داشت.



مایه کیک رو در قالبی که از قبل کاغذ روغنی انداختیم میریزیم و روی اون رو کمی صاف می کنیم.


سیب ها را هر طور که دوست دارید منظم یا نا منظم روی کیک می چینیم.



بعد روی کیک رو پودر دارچین میریزیم و در صورت تمایل میتونیم ازمغز بادام یا گردو روی اون استفاده کنیم  پیشنهاد من اینه که حتماٌ استفاده کنیدچون طعم خیلی خوبی به کیکمون میده.


کیک رو به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه در طبقه وسط فر قرار میدیم . چون فرها با هم متفاوتند از ۳۵ دقیقه به بعد اون رو چک میکنیم
برای اینکه بدونیم کیکمون پخته یا نه از یه خلال دندون استفاده میکنیم و اون رو توی کیک فرو می کنیم اگر از کیک که بیرون اومد چیزی بهش نچسبیده بود کیکمون اماده است اگر هم که به اون مایه کیک چسبیده بود می گذاریم که بیشتربپزد.




در اینجا کیک ما  اماده شده.
من یه مقدار پودر قند روش الک کردم که با رنگ دارچین تضاد قشنگی رو بوجود میاره.



این کیک مناسب مهمونی های عصرونه است .نه تزیین خاصی میخواد ونه وقت زیادی و با یه استکان چای محشره.
میتونید برای مهمونی عصرونه این کیک رو تو قالب مستطیل درست کنید وبرشهای مربعی بزنید و در ظرف کیک خوریتون بچینید که از نظر من برای همچین مراسمی مناسبتره.



امیدوارم که این کیک خوشمزه رو درست کنید و در کنار عزیزانتون از خوردنش لذت ببرید.










No comments:

Post a Comment