Sunday, 31 August 2014

سوپ کاری مرغ



بعد از یه مدت طولانی برگشتم ٫اون هم با چی‌؟یه سوپ هندی مرغ خوشمزه.
تو این مدته هر کاری کردم که بتونم یه پست جدید بگذارم نشد که نشد.برنامه کاریم به هم ریخته بود مدرسه ها هم که دوباره باز شده و کار من چندین برابر...
خلاصه دیدم که وقت داشتن یه غذا تووبلاگه.

این سوپ رو یه مدت پیش درست کردم و به نظرم یه غذای سبک و راحت برای شام.
موادی که برای این سوپ نیازه :


پیاز                                                             1عدد
حبه سیر                                                       2 عدد
فلفل چیلی قرمز                                           1/2عدد
زنجبیل                                                         1  قاشق غذاخوری رنده شده
هویج                                                           2 -3 عدد رنده شده
سیب سبز                                                     1 عدد رنده شده(ترش مزه)
ادویه کاری                                                   2  قاشق چایخوری
مرغ                                                        600  گرم بدون استخوان
شیر نارگیل یا خامه                                     200 میلی لیتر
اب مرغ یا عصاره مرغ حل شده در اب           900  میلی لیتر
گشنیز تازه در صورت دلخواه
نمک در صورت نیاز


اول همه مواد رو اماده میکنیم .


پیازها رو خرد می کنیم و سیب و هویج ها رو پوست می گیریم و رنده می کنیم.سیر و فلفل چیلی رو هم خورد میکنیم.
  حالا که همه مواد اماده ست میتونیم شروع کنیم .

مثل همه غذاهای دیگه اول پیازها رو تو کمی روغن سرخ کرده تا کمی نرم بشه بعد فلفل چیلی ٫زنجبیل و سیر رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم.

حالا وقته اضافه کردن هویج وسیب و ادویه کاریه.
به مدت 2 دقیقه همه مواد رو با هم تفت داده و بعد اب مرغ یا عصاره مرغ حل شده در اب رو اضافه می کنیم .بعد از به جوش اومدن اب میگذاریم با حرارت ملایم10-15 دقیقه بپزه.

در طول این مدت مرغ ها رو به اندازه کوچک خرد کرده و در مقداری کره یا روغن سرخ میکنیم.نیازی نیست که به طور کامل پخته بشه فقط در حده سرخ شدن.


بعد از تمام شدن مدت زمان پخت مواد ابکی سوپ با گوشت کوب برقی یا به کمک بلندر مواد رو با هم میکس میکنیم.


الان دیگه وقت اضافه کردن مرغ و شیر نارگیله.اگر شیر نارگیل نداشتید میتونید از خامه استفاده کنید ولی توصیه میکنم که سعی کنید از شیر نارگیل استفاده کنید.چون واقعا طعم خوبی به غذا میده و کالری کمتری نسبت به خامه داره.بعد از مدت زمان کمی که مرغ ها پخت سوپ ما اماده ست فقط لازمه که مقداره فلفل و نمک و ادویه کاری روچک کنید.
برای تزیین والبته  مزه بیشتر میتونیم از گشنیز تازه خرد شده استفاده کنیم.

اگر فکر میکنید که این سوپ زیاد سیر کننده نیست میتونید از مقداری عدس قرمز استفاده کنید و بعد از مرحله میکس توی سوپ بریزید.

ما این سوپ رو با  نون پیتا خوردیم ( که تو پست های اینده اون رو خواهم گذاشت ).البته شما میتونید هر نونی رو که دوست دارید استفاده کنید .

این سوپ پر از مزه های مختلف و خوشمزه ست.امیدوارم که بپزید و در کنار عزیزانتون از خوردنش لذت ببرید.





No comments:

Post a Comment